Motivi - Kuhinjska grafika

Enobarvna ozadja

V kolikor želite, da je vaše ozadje enostavno in v stilu, potem se odločite za enobarvno ozadje. Pri enobarvnih ozadjih imate na izbiro veliko različnih barvnih odtenkov. Na tak način lahko izberete barvo, ki Vam bo ustrezala in bo skladna s celostno podobo Vaše kuhinje. Steklo se obarva tako, da se na zadnjo stran steklene površine nalepi enobarvna folija oz. pri čisto specifičnih odtenkih potiskamo ozadje v želenem enobarvnem tonu (RAL, Pantone, …)

Naj barve skozi steklo še bolj zaživijo.


Vektorski vzorci

Vektorski vzorci dopuščajo neskončno možnosti glede barv, dimenzij, oblik. Tako se lahko v celoti prilagodimo barvi kuhinje. Vzorec lahko tako barvno popolnoma prilagodimo barvi omaric, ali pa poiščemo najprimernejši kontrast. Poleg barvne prilagoditve, lahko po mili volji prilagajamo tudi velikost in ponavljanje določene oblike.

Vektorski vzorci ponujajo še eno izredno možnost - ni namreč potrebno, da je grafika omejena na površino stekla. Lahko se nadaljuje po steni ali pa ponovi na kuhinjskih omaricah ali vitrinah, celo na vratih v kuhinjo ali na lestencih – pustite domišljiji prosto pot!


Fotografije

Bi na kuhinjskem steklu imeli podobo češenj na kockah ledu ali poljane cvetočih sončnic ali sivke, morda raje imitacijo marmorja ali lesa. Če si izberete fotografijo, ki vas resnično navdušuje, se boste v kuhinji gotovo radi zadrževali!

Zbirka fotografij je neskončna! Fotografije lahko iščete v naši galeriji, lahko pa jih tudi sami poiščete v kateri izmed spletnih prodajaln (npr. www.fotolia.com, www.ingimage.com, www.dreamstime.com ). Vsekakor lahko tudi uporabite svoje fotografije, ki pa morajo biti visoko resolucijske in dovolj kvalitetne (fotografija posneta s kompaktnim fotoaparatom po vsej verjetnosti ne bo prišla v poštev).

Neomejenost motivov, čisto po vašem okusu.

Pošlji povpraševanje

Bi želeli olepšati vaš dom?

Pošljite povpraševanje in z veseljem Vas bomo razvelili.
Pošlji povpraševanje

Potek izdelave

Hitri kontakt